Project Description

CHI Health Midlands Hospital Wellness Center

Project Description:

CHI Health Midlands wanted to relocate their wellness and rehabilitation area within the hospital to a more accessible location.

Following in line with CHI Health’s long-term goals and campus master plan, a location was chosen next to a future main entry making the Center accessible from the main lobby and limiting travel time for outpatient visits. The initial space had limited visibility so large openings for windows were cut into the exterior wall to allow natural light to flood the space.

Warm wood tones in the casework, wall panels and flooring, as well as soft tones of light greens and aqua blues surround the users with a soothing environment, making their therapy sessions more enjoyable.

Papillion, NE

Owner:
CHI Health

Size:
11,000 sf